En nem hverdag i et grønt miljø

Kom trygt og sikkert rundt. Søkvarteret bliver bundet sammen med det øvrige Nærheden via Søruten, som snor sig mellem husene og forbinder Sejlbjerg Mose i syd med Salamandersøen og Kvartersøen. Ruten skaber en tryg skolevej for familiens yngste medlemmer og en naturskøn rute til indkøb, daginstitution og offentlig transport – eller for dig, der motionerer eller træner til næste løb.

Den centrale og naturskønne beliggenhed gør området ideelt for børnefamilier. Du får nærhed til København og rammerne for en nemmere hverdag, hvor indkøb og legeaftaler findes tæt på hjemmet i et trygt og sikkert miljø. Her kan forældrene med ro i sindet sende børnene ud at lege i naturen eller alene i skole ad Søruten.

I Søkvarteret får du landsbyens tryghed kombineret med storbyens liv.

Kastanje Rækkerne - Søkvarteret

Mød dine naboer til en lille sludder, mens børnene leger eller hold en sommerfest for kvarteret. Det er dig, der sammen med dine nye naboer skaber indholdet og sjælen i de rammer, som Søkvarteret er udviklet til at favne.

Sejlbjerg Mose

Flyt ind i naturen

Lyden af fuglesang. Duften af forårsblomster. Følelsen af græs mellem tæerne. Selvom du bor i byen, er naturen lige udenfor din hoveddør. Udover områderne omkring Sejlbjerg Mose og Salamandersøen er Søkvarteret nemlig omkredset af naturbeskyttede diger og moser – og ligger tæt på Hedeland Naturpark, der både rummer oplevelser som Opera, golf, skibakker – og masser af vandreruter.

Den unikke beliggenhed betyder, at uanset hvor du bor i Søkvarteret, har du udsigt over marker og fredede naturområder. Her kan du nyde den friske luft, de mange naturoplevelser i området – og turen med hunden eller naboen.

I Søkvarteret flytter du ud i byen og ind i naturen.

Dyrk de nære fællesskaber

I Søkvarteret gror fællesskaberne mellem husene og i områdets kvartershuse.

Nærhedens kvartershuse fungerer om moderne beboerhuse med plads til værksteder, fælles spisning, gæsteværelser, arrangementer og events.

Sejlbjerg Mose

Sejlbjerg Mose er et 50.000 m2 stort, fredet sø- og skovområde med forbindelse til Lille Vejleå, der har sit udspring her. Du kan gå rundt om mosen på den 1,1 km lange grussti.

Mosen er et populært ynglested for beskyttede padder, og for besøgende er der både mulighed for at fiske og sejle i kano på søen.

Udbygningsplan

Følg udviklingen af Søkvarteret – kvartal for kvartal. Se udbygningsplanen for Søkvarteret i nedenstående link.

Sejlbjerg Mose

De grønne værdier
lever videre

Bag udviklingen af Søkvarteret står FB Gruppen A/S, der også står bag omdannelsen af det historiske Grønttorvet i Valby til en, ny grøn bydel med 3.000 boliger, spirende væksthuse, fokus på fællesskaber og en 23.000 m2 stor park i midten af området.

FB Gruppen har taget erfaringerne og de stærke, grønne værdier med sig til Søkvarteret. Ud over en vision om, at Søkvarteret skal være et boligområde for alle generationer og beboertyper, bliver der også lagt vægt på at sikre fællesarealer og grønne områder, hvor naboskaberne har plads til at blomstre.

Vil du følge udviklingen?

Hold dig opdateret på, hvad der sker i Søkvarteret og FB Gruppens øvrige byggerier og boligområder.

Vi sender blandt andet nyhedsbrev ud, når vi sætter nye boliger til salg og udlejning, så du kan komme først i køen.

EMAIL

Fornavn

Efternavn

Postnummer

By

Samtykke

Du kan afmelde dig listen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene. Vil du vide mere, kan du få mere information om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside (www.fbgruppen.dk). Ved at klikke herunder bekræfter du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.