Vil du vide mere om Kastanje Rækkerne?

For mere information og fremvisning af bolig, kontakt salgschef Ann-Beth Senger på telefon 30 46 48 89 eller kastanjeraekkerne@fbgruppen.dk.

Flyt ind i fremtidens forstad

Når du bevæger dig rundt i Søkvarteret, glemmer du nemt, hvor centralt bydelen ligger. Den vilde beplantning giver en følelse af utæmmet natur, mens et væld af legepladser, grillpladser og grønne områder sætter rammerne for det inspirerende frirum.

I Kastanje Rækkerne er der kræset for detaljerne, og rækkehusene er inspireret af det naturlige landskab, som genspejles i arkitekturen og materialevalget. Rækkehusene er opført med fokus på den moderne familie med høj kvalitet og stilrent design. Der er lagt vægt på optimale lysforhold og en klassisk nordisk stil, som skaber de perfekte rammer for, at du og familien kan udfolde jer.

Kastanje Rækkerne er boliger for dem, der ikke vil gå på kompromis.

Er du interesseret i Kastanje Rækkerne?

For mere information, kontakt salgschef Ann-Beth Senger:

30 46 48 89

Se priser og plantegninger

Find din drømmebolig i Kastanje Rækkerne.

Plads til både fællesskab og ro

I Kastanje Rækkerne smelter stemningen fra bylivet sammen med den naturlige ro, der omgiver Søkvarteret. Området grænser op til Sejlbjerg Mose og ligger tæt på Hedeland Naturpark, der er et 15 km2 kuperet naturområde med skønne oplevelser for alle.

Bydelen er forbundet via Søruten, der snor sig mellem huse og grønne byrum. Søruten er en sikker skolerute for familiens yngste – eller en hyggelig rute til aftenens gåtur i tusmørket. Du får samtidigt både indkøb, skole, offentlig transport og legeaftaler tæt på hjemmet.

Bæredygtigt og fremtidssikkert

Både design, bæredygtighed og økonomi spiller ind ved opførslen af et nyt boligområde. Det er vigtigt for os at bygge mere CO2-neutrale boliger, der tager hensyn til den verden, vi er den del af. Derfor opføres bydelen i et tidløst design og i holdbare materialer.

Dit nye hjem ser derfor både godt ud, når du og familien flytter ind, og når I har boet der i 10, 20 eller 30 år. Herudover tilsluttes rækkehusene fjernvarme, ligesom der installeres to solceller på taget af hvert hus.

Tæt på København

Tæt på Roskilde

Arkitektur med omtanke

  • Rækkehusene bygges i 2- og 3-plan med fokus på optimal indretning.
  • Køkken og ophold findes i stueetagen, hvor der er adgang til egen have med terrasse.
  • Rækkehusene i 3 plan har desuden en stor tagterrasse.
  • Værelser og bad er fordelt på 1. og 2. sal.

Alle gavlene, der ligger langs den offentlige, grønne passage mellem rækkehusene, begrønnes ved at plante klatreplanter i et bed langs facaden. Gavlene er vendt mod syd eller vest, og beplantningen får derfor optimale lysforhold til at vokse.

Situationsplan

Kastanje Rækkerne ligger helt unikt som nabo til Sejlbjerg Mose og nær den store naturpark, Hedeland.

Området mellem huse og mose er henlagt som ren natur, mens områder mellem husene vil fremstå grønne og frodige.

Vil du følge udviklingen?

Hold dig opdateret på, hvad der sker i Søkvarteret og FB Gruppens øvrige byggerier og boligområder.

Vi sender blandt andet nyhedsbrev ud, når vi sætter nye boliger til salg og udlejning, så du kan komme først i køen.

EMAIL

Fornavn

Efternavn

Postnummer

By

Samtykke

Du kan afmelde dig listen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene. Vil du vide mere, kan du få mere information om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside (www.fbgruppen.dk). Ved at klikke herunder bekræfter du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.