Bliv en del af en helt ny
og naturskøn bydel

For mere information og fremvisning af bolig,
ring til salgschef Ann-Beth Senger på
telefon 30 46 48 89.

Kompromisløs kvalitet med fokus på bæredygtighed og funktionalitet

Oplev den grønne bydel Søkvarteret – et sammenhængende boligområde med 1.600 ejer- og lejeboliger beliggende i den østlige del af Nærheden. Her føler du dig en del af både bylivet og naturen.

Bøgen, der ligger i Søkvarterets nordlige ende, byder på 203 moderne og bæredygtige lejligheder, der er indrettet i klassisk, nordisk stil med optimale lysforhold.

Med både 2, 3 og 4-værelses boliger er Bøgen det perfekte hjem for både singler, par eller små familier, der drømmer om mere plads og fred i deres hverdag, samtidig med at de er tæt på byens faciliteter.

Beliggende centralt i naturskønne omgivelser og kun 30 minutter fra København får du her nem adgang til indkøb, skole, station og det nærliggende og skønne natur- og fritidsområde Hedeland.

Første etape med 115 boliger er klar til indflytning

Er du interesseret i Bøgen?

For mere information, kontakt salgschef Ann-Beth Senger:

30 46 48 89

A-Z om Kastanje Hus

Få indsigt i detaljerne om Bøgen.

Se priser og plantegninger

Find din næste bolig i Bøgen.

Grønne fællesområder for hele familien

Bøgen er beliggende i den nordlige del af Søkvarteret, hvor Bøgen udgør den midterste af tre karréer. Mod syd er der udsigt til den kommende Kvarterplads, der bliver et fællesområde for liv og aktivitet.

I midten af Bøgen opføres et grønt gårdrum med fælles væksthus, som kommer til at danne rammerne for aktiviteter og afslapning.

Med placering i Søkvarteret er du tæt naturen – og i et nærområde, der opfordrer til fællesskab, leg og aktiviteter imellem husene. Området kommer bl.a. til at rumme forskellige typer legepladser og grillpladser.

Funktionelle boliger til hverdagens behov

Bøgen er kompromisløs kvalitet med fokus på bæredygtighed og funktionalitet. Boligerne er opført i nordisk design og nøje udvalgte materialer, der sikrer et stilfuldt og holdbart hjem til hverdagens behov – både nu og i fremtiden.

Boligerne er rummelige og stilrene med entre, opholdsrum og tilhørende værelser – alle med gulvvarme og indbyggede skabe. Du får også et stort badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler og en privat altan eller terrasse.

Søkvarteret

I Søkvarteret opføres der de kommende år 1.600 boliger fordelt på lejligheder og rækkehuse.

Mod nord finder du 3 karrébebyggelser, som består af Birken, Bøgen og Egen.

I den sydlige ende ligger lejlighederne Kastanje Huset og rækkehusene Kastanje Rækkene.

Mod sydvest får du glæden af det fredede naturområde, Sejlbjerg Mose, og mod øst er der marker og åben natur.

Hele området er bundet sammen af hyggelige og grønne cykel- og gangstier, så børn trygt kan gå i skole eller besøge deres legekammerater.

Vi bygger fremtidssikret
og bæredygtigt

Ved opførelsen af et nyt boligområde spiller design, bæredygtighed og økonomi en afgørende rolle. Vi prioriterer at bygge CO2-neutrale boliger, der tager hensyn til vores verden.

Derfor opføres bydelen i et tidløst design og holdbare materialer, der ikke kun er attraktive ved indflytning, men også vil være det om 10, 20 og 30 år.

Vi stræber efter at skabe en bæredygtig og fremtidssikker bydel.